fredag 12 september 2014

Bokrecension

Jag har läst boken syskonkärlek som är skriven av Katarina Von Bredow. Katarina skriver många härliga böcker, mest om kärlek och man fastnar direkt när man börjar läsa.

Boken berättas av huvudpersonen Amanda. Hon berättar om händelser i sitt liv samtidigt som vi får veta hennes känslor i hennes dagbok.

Boken handlar om hur Amanda blir förälskad i sin bror Ludvig. De inleder ett kärleksförhållande i hemlighet. I boken får man veta hur Amanda mådde innan hon berättade vad hon kände för Ludvig och vad hon kände under deras förhållande. Boken innehåller mycket kärlek och handlar om vad många skulle kalla " äckligt ". Det är en intressant story och man vill alltid läsa mer och mer. Under hela tiden när man läser ställer man sig själv frågan:
Kommer de bli tillsammans i slutet?

Den här boken är en av de bästa jag någonsin läst. Den har inte slutet man förväntar sig och gör den därför mer intressant. Man får inte svar på alla frågor och får därför bestämma lite för sig själv, vilket jag tycker är bra. Jag skulle rekommendera den för lite äldre ungdomar (15+) som gillar kärlek och spänning.

Bokrecension skriven av:
Louise Sundström Klass 7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar